Keskin'i kalkındıracağız

Keskin

AK Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Esra Aksoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Aksoy ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Keskini Keskinlilerle yöneteceklerini ifade etti.

PROJELERLE GELİYORUZ
AK Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Esra Aksoy, yerel seçim çalışmaları kapsamında Keskin Sanayi esnafını ziyaret ederek esnafların taleplerini dinledi. Esnafların ilgisinden memnun olduğunu belirten Aksoy 30 Mart’tan sonrada çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Projeler ile her zaman hizmet için hep birlikte fikir alışverişi yapacaklarını ifade eden Aksoy “Keskin için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Sanayi esnafı ve Keskin esnaflarından büyük destek gören Aksoy gece gündüz çalıştıklarını ve Keskin için önemli projeleri olduğunu belirti. Aksoy, “Seçimlerin ardından Keskin halkı ile Keskin’i yöneteceğiz ve Keskin’e en güzel hizmetleri yapacağız. Keskin esnafı ve Keskin’li vatandaşlarımız bize güveniyor parti olarak Keskin her zaman projeler ürettik ve seçim sonunda bu projeleri uygulayacağız.” şeklinde konuştu

ZAFER OLACAK
Ev toplantıları ve esnaf ziyaretlerinde büyük destek gördüğünü ifade eden Aksoy, “Ev ve esnaf toplantılarımız aralıksız devam diyor. Herkesimden büyük destek görüyoruz özelikle bayanlar bize destek veriyor bizde onarlın desteği ile seçimden zaferle çıkacağız. İlçe yönetimi kadın ve gençlik kolları yönetimi ile istişareli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor çalışmalarımız sonunda 30 Mart’ta seçimden zaferle çıkacağız” ifadelerinde bulundu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ